Vergelijk & vind vakmannen!


« Terug naar resultaten

De Kozijnmakelaars

Actie van De Kozijnmakelaars:
Nu bij aanschaf van nieuwe kunststof kunststof kozijnen 25% korting op uw screenline raamdecoratie Actie geldt tot eind maart 2015.

De kozijnmakelaars

Is een organisatie met een 15 jaar ervaring binnen de kozijnbranche. Als organisatie zijn wij geen algemeen bouwbedrijf maar alleen gespecialiseerd in kozijnen en toebehoren zoals polyester dakkapellen, dakkapel renovatie, gevelbekleding, voordeuren schuifpuien en tuindeuren. Wij werken voornamelijk in de randstad maar ook als u hier buiten woont bent u natuurlijk van harte welkom bij De Kozijnmakelaars, wij zij u graag van dienst.
Als kozijnspecialist willen wij u niet simpel een offerte op sturen, u gaat per slot van rekening een verandering aanbrengen in uw “grootste bezit” uw woning, maar streven naar een duurzame relatie met onze klanten. Wij geven u daarom graag een gedegen advies op maat!
Wij krijgen regelmatig de vraag wat kosten kunststof kozijnen in Den Haag of wat is de kunststof kozijnprijs m2. Dit is een zeer lastige vraag om zo te kunnen zeggen wat de kunststof kozijn prijs is. Elke situatie en wens ,van u als klant, is per slot van rekening anders. Wij werken altijd met de voordelige prijzen maar wel met een kwalitatief hoogwaardig product. Het prijsvoordeel zal zich in de loop der jaren ook terug betalen in het onderhoudsvrije karakter van

Materiaal
+ Houten kozijnen
+ Kunststof kozijnen
+ Aluminium kozijnen

Keurmerk
+ FSC keurmerk
+ SKG keurmerk
+ KOMO-keurmerk
+ Politiekeurmerk (PKVW)

Zomereik 79
2498 BT Den haag

Toon het telefoonnummer
Bezoek de website
Stuur een e-mail

KVK Nummer: 51745917

Ervaringen

Heeft u ervaring met De Kozijnmakelaars? Laat ons dat dan weten!

Schrijf beoordeling